Waterproof Phone Case - Small

Waterproof Phone Case - Small

275.00

Det näst största av 4 stycken Aquapac Classic vattentäta telefonfodral. Passar iPhone 6 och de flesta av Samsungs Galaxy telefonerna och alla andra telefoner i samma storlek Originalet- och fortfarande det bästa!

Only 1 available
Lägg i kassan

Beskrivning 


Vad är det som är så bra med det här fodralet?

 • Du använder telefonen som vanligt även i fodralet
 • Kan ta bilder och video i fodralet med de flesta telefoner.
 • Pekskärmen fungerar som vanligt. (inte under vatten)
 • De är inte bara vattentäta, de skyddar mot damm, smuts och sand också. 
 • Du behöver inte alltid köpa ett nytt Aquapac när du skaffar ny telefon.
 • De passar olika telefoner. (Till skillnad från hårda fodral som är skräddarsydda för vissa telefoner)

 

Vad mer behöver jag veta?

 • Många telefoner flyter i fodralen, andra gör det inte. Prova på ett säkert sätt innan du riskerar att tappa den i djupt vatten. Om risken finns att den sjunker kanske ett litet flöte kan vara lösningen. 
 • Pekskärmar fungerar inte under vatten. På många telefonmodeller kan volymknapparna användas för att hantera kamerafunktionen.
 • Säkerhetssystem baserade på fingeravtryck typ Apples Touch ID fungerar inte genom fodralet. Du måste då använda koden istället.
 • Vissa telefoner har väldigt vassa kanter. Vi rekommenderar då att något görs för att skydda från dessa. Ett tunt stötdämpande fodral eller tjock tejp är en lösning som skyddar både fodralet och telefonen.  
 • Vissa telefoner kan vara klibbiga när de ska in i fodralet, speciellt när både telefonen och fodralet är nytt. Placera ett dubbelvikt papper runt telefonen när telefonen stoppas ner och som sedan kan dras ut.

 

Vilken storlek behöver jag?

Aquapac Waterproof Phone Case - Small (348) passar telefoner som är för stora för Waterproof Phone Case - Mini (108). Några exempel på modeller om passar är BlackBerry Z30, Samsung Galaxy S6 Edge, Galaxy S7, iPhone 7....

Den passar också de flesta handhållna GPS apparaterna. Har man behov av att bära den på armen så finns alternativet Small Armband Case (218).

Tekniska specifikationer Klassificering av vattentätheten: IPX8 Vattentät/Submersible som innebär att den är tät till minst 10 meters vattendjup, det är den högsta standarden för vattentäthet som finns. Färg:Cool Grey med Acid Green snodd Levereras medJusterbar snodd / nackband Material:TPU(polyuretan) med optiskt klart LENZFLEX™ på baksidans linsfönster

Du kanske också gillar

GUL VATTENTÄT SÄCK 30LITER

GUL VATTENTÄT SÄCK 30LITER

249.00
Aquapac kartfodral

Aquapac kartfodral

250.00
GUL VATTENTÄT SÄCK 15 LITER

GUL VATTENTÄT SÄCK 15 LITER

229.00
Waterproof Phone Case - Mini 22448053-origpic-87d4b4.jpg

Waterproof Phone Case - Mini

275.00
GUL VATTENTÄT SÄCK 6 LITER

GUL VATTENTÄT SÄCK 6 LITER

159.00