XO 13 GTE 3L - Kajak från Point 65

XO 13 GTE 3L - Kajak från Point 65

14,995.00

Denna kajak kan skickas hem till dig mot avgift eller hämtas i Jönköping eller Göteborg. Vid beställning kommer vi meddela var kajaken finns och exakt. leveranstid. Vanligtvis lev tid ca 3-5 arbetsdagar.

Kontakta oss för aktuell lagersaldo och tillgängliga färger.

✔︎ AIR-Seat™ ultra komfort
✔︎ SymmetrySkeg™ System
✔︎ 3-Lagers polyeten LiTechMatrix

✔︎ Roder
✔︎ 2 stora täta packutrymmen
✔︎ Låsbar

Lägg till i kassan

BESKRIVNING


För den trygga och bekväma utflykten.
XO13, är framtagen som ett alternativ för paddlaren som gör kortare dagsturer eller som vill ha en stabil och lättskött kajak för hela familjen. Här har vi lyckats skapa en rejäl dagturskajak med en kursstabilitet och fartegenskaper som snarare påminner om en touring-kajak.

POINT 65 AIR-SEAT™ ÄR STANDARD


XO13 ger dig en säker och komfortabel plattform att utforska vikar och öar, fotografera, iakta naturlivet eller fiska ifrån. Skrovformen ger en kursstabil och lättmanövrerad kajak som passar de flesta vatten från kustbandet till insjöar och åar.
Den generöst tilltagna sittbrunnen ger dig gott om plats och gör i- och urstigningen bekvämare liksom den ergonomiskt utformade sitsen och höj- och sänkbara ryggstödet med rejält tilltagen sittdyna med 4 uppblåsbara luftkuddar.


XO13 är utrustad med ett vattentätt packutrymme i fören samt aktern båda med stora ovala lastluckor för enkel stuvning. De försänkta beslagen håller den rena däckriggningen med gummicords samt ergonomiska bärhandtag. XO13 erbjuds även med ett uppfällbart roder och ett innovativt pedalsystem som är konstruerat för att erbjuda ett fast fotstöd samtidigt som man på ett enkelt sätt kan styra kajaken genom att trycka med tårna ungefär som en gaspedal i en bil. Skedda är standard.Sittbrunnens storlek gör det enkelt att komma i och ur sittbrunnen och är väl tilltagen för att kunna passa de allra flesta och är utrustad med vadderade lårstöd som ger ett ordentligt stöd för benen för längre turer. Sittbrunnssargen har ett sittbrunnshandtag som gör det bekvämare att bära kajaken med handen eller på axeln. XO13 är utvecklad av Point65s design-team.

3-Layer Technology
XO13 erbjuds även i 3-Lager plast med häftiga däckslinor i kontrastfärger, 

Den urstarka 3-lagers polyethen konstruktionen i GTE 3L versionen, ger den kombination av styvhet och slagtålighet som andra material inte klarar av att matcha. XO13 är det självklara valet för paddlare vill ha en underhållsfri kajak som man paddlar iväg med gott självförtroende.