XO 11 - Kajak från Point 65

XO 11 - Kajak från Point 65

from 10,995.00

Denna kajak kan skickas hem till dig mot avgift eller hämtas i Göteborg. Vid beställning kommer vi meddela var kajaken finns och exakt. leveranstid. Vanligtvis lev tid ca 3-5 arbetsdagar.

Längd:335cm / 11’

Bredd:63cm / 25”

Vikt 1-layer:24kg / 52lbs

Vikt 3-layer:22kg / 48lbs

Kapacitet:155kg / 342lbs

Volym: 329 l

Sittbrunn:83x46cm / 33”x18"

För-lucka:24x24cm / 9,5”x9,5"

Akter-lucka:44x26cm / 17,6”x10,4"

Utföranden:Polyeten
1-Lager (1L)

SitsGS = Basic
GT = Comfort +
GTE = Point 65 AIR™Seat

Roder: Tillval

Skedda: JA

Utförande:
Färg:
Quantity:
Lägg till i kassan

Beskrivning 


Point 65 XO11, är en trevlig, bekväm, trygg och stabil dagturskajak för hela familjen. Den är byggd för kortare turer, att fiska ifrån, fota eller bara leka i. Här har vi lyckats skapa en liten dagturskajak med en kursstabilitet och fartegenskaper som nästan påminner om en liten touring-kajak.

Den riktar sig främst till dig som söker en mycket lättpaddlad kajak som också är enkel att hantera på land.Den är liten och lätt och därför enkel att bära, lasta och förvara. En kajak du kan ta med dig vart du än ska.

Den rotationsgjutna polyethenkonstruktionen ger en kombination av styrka och slagtålighet som andra material har svårt att matcha. Med sina 335 cm är XO11 förvånansvärt lättdriven och kursstabil för sin längd. Den har tillräckligt med volym för att bära en tung paddlare och utrustning för en heldag på sjön.

Sittbrunnens storlek gör det enkelt att komma i och ur sittbrunnen och är väl tilltagen för att kunna passa de allra flesta och är utrustad med vadderade lårstöd som ger ett ordentligt stöd för benen för längre turer. Sittbrunnssargen har ett sittbrunnshandtag som gör det bekvämare att bära kajaken med handen eller på axeln. XO11 är utvecklad av Point65s design-team.
 

Vi har valt att visa Xo11 GTE. Önskar ni annan model så kontaktar ni oss enklast via mail.

 


XO11 erbjuds i 3 olika versioner:
GS:
XO11 GS är utrustad med en stor oval lucka i aktern och en rund till fören, vattentäta skott mellan lastutrymmen och sittbrunn samt en enklare sportsits i plast + bekvämt ställbart ryggstöd, harmony skedda system, vadderad sittbrunnssarg, samt integrerade lårstöd.

GT:
Samma utrustning som på GS plus ergonomisk prisbelönad sits med höj- och sänkbart ryggstöd.

GTE:
Samma utrustning som GT plus AIR™Seat där användader med hjälp av handpumpar kan justera sitpositionen under låren, vid höfterna samt i ryggstödet.