MARTINI GTX SOLO - Kajak från Point 65

MARTINI GTX SOLO - Kajak från Point 65

8,995.00

Denna kajak kan skickas hem till dig mot avgift eller hämtas i Jönköping eller Göteborg. Vid beställning kommer vi meddela var kajaken finns och exakt. leveranstid. Vanligtvis lev tid ca 3-5 arbetsdagar.

Den modulära kajaken för hela familjen! Martini är en superstabil rekreationskajak som är enkel att använda. Solo version, går att köpa till sektioner.

 

Färg:
Utförande:
Quantity:
Lägg till i kassan

Beskrivning


Martini GTX Solo och Martini Tandem är en rekreationskajak med en helt revolutionerande modulär design. En isärtagbarbar kajak för hela familjen där du på under 10 sekunder förvandlar Martini från en enmans-, tvåmans- eller t.om tremanskajak!

 

Paddling med prestanda

Martini är enkel att hantera både i vattnet och på land. Med Point 65s innovativa Snap-Tap system tar du isär och sätter ihop kajaken på 10 sekunder för en säker, stabil kajak i slitstark rotationsgjuten polyeten. Martini är en fullutrustad rekreationskajak med hög prestanda som du enkelt tar med i bilens baklucka och förvarar i din garderob eller under sängen. Martini stuvas lika enkelt i båten eller husvagnen.

 

✔︎ Design Magnus deBrito

✔︎ 1-Lagers LiTechMatrix stryktålig plast

✔︎ Modulär, delbar

✔︎ Stabil rekreationskajak

✔︎ 2 vattentäta packutrymmen

✔︎ AIR™Backrest

✔︎ Integrerat "Flush" roder