Jack - Kajak från Point 65

Jack - Kajak från Point 65

from 9,490.00

Denna kajak kan skickas hem till dig mot avgift eller hämtas i Jönköping eller Göteborg. Vid beställning kommer vi meddela var kajaken finns och exakt. leveranstid. Vanligtvis lev tid ca 3-5 arbetsdagar.

SÄRDRAG

✔︎ Svensk design
✔︎ 1-Lagers eller 3-lagers stryktålig plast
✔︎ Bekvämt pris
✔︎ Bra prestanda
✔︎ 2 vattentäta utrymmen
✔︎ Ergonomisk sits & ryggstöd
✔︎ Roder som standard

Längd: 505cm

Bredd: 58cm

Vikt: 27kg

Kapacitet: 155kg

Sittbrunn: 83x46cm

För-lucka: 24x24cm

Akter-lucka. 44x26cm

Roder: JA

Färg:
Utförande:
Quantity:
sale
Lägg till i kassan

BESKRIVNING


Folkkajaken är här! Jack är marknadens mest prisvärda havskajak, prissatt långt under andra hög-presterande turkajaker i 5-meters klassen. Paddlare uppskattar möjligheten att äga en fullfjädrad havskajak med hög prestanda till budgetpris. Jack är designad för nybörjare samt medel-erfarna paddlare som söker en prisvärd, högkvalitativ turkajak. Jack är även förstahandsvalet för uthyrare och skolor. 

Sittbrunnen är rymlig för smidig i- och urstigning samt stor nog att att passa alla paddlare. Inbyggda vadderade lårstöd ger god kontakt med kajaken samt ökad komfort. Utrustad med två rymliga vattentäta packutrymmen. Roder är standard.
Helt enkelt en grym rekreationskajak för dags- samt helgutflyckter, fiske, fotografering, eller bara för att komma ut på vattnet, det finns en Jack för alla, en riktig folkkajak.