Doubloon - Kajak från Point 65

Doubloon - Kajak från Point 65

13,995.00

Denna kajak kan skickas hem till dig mot avgift eller hämtas i Jönköping eller Göteborg. Vid beställning kommer vi meddela var kajaken finns och exakt. leveranstid. Vanligtvis lev tid ca 3-5 arbetsdagar.

Längd 510cm

Bredd 68cm

Vikt 33kg

Kapacitet 235kg

Sittbrunnar 83x46cm

För-lucka 24x24cm

Akter-lucka 44x26cm

Roder Ja

Skedda Ja

Garanti 1 år

Färg:
Quantity:
Lägg till i kassan

Doubloon, en två manskajak till lågt pris


Dubbel lycka. Doubloon är en ny model från Point 65 Club. En kompakt tvåmanskajak som är både praktisk och stabil, 510cm lång. Skrovdesignen är otimerad både för prestanda och stabilitet vilket gör upplevelsen i Doubloon rolig och säker. 

Doubloon är utrustad med skedda och roder för att vara trygg i alla väder. Justerbara pedaler Både fram och bak

Sittbrunnarna, designade för enkel i-och urstigning, är rymliga och passar alla paddlare. Ergonimska sitsar med bra ryggstöd för en bekväm paddlingsposition. 

Doubloon är en gedigen rekreations kajak för dags- samt helgutflyckter, fiske, foto, eller bara för att ha kul i och komma ut på vattnet. En perfekt tandem för alla, nybörjare som experter. Snygg, grym prestanda samt bekväm både för paddlaren och plånboken. Doubloon är första valet för kajakklubbar, guider och familjer!


Detta tycker vi:

En trelagers plastkajak som är svårslagen, inte bara i design och komfort utan också i pris. Att sitta ute på sjön och bara njuta med en livskamrat är svårslaget. Välkomna att prova den hos oss.