Buccaneer - Kajak från Point 65

Buccaneer - Kajak från Point 65

from 5,995.00

Denna kajak kan skickas hem till dig mot avgift eller hämtas i Jönköping eller Göteborg. Vid beställning kommer vi meddela var kajaken finns och exakt. leveranstid. Vanligtvis lev tid ca 3-5 arbetsdagar.

SÄRDRAG

✔︎ Svensk design
✔︎ 1-Lagers stryktålig plast
✔︎ Bekvämt pris
✔︎ Prestanda bäst i klassen
✔︎ 2 vattentäta packutrymmen
✔︎ Ergonomisk sits & ryggstöd
✔︎ Roder som standard

Färg:
Utförande:
Quantity:
Lägg till i kassan

BESKRIVNING


Såsom med Raider faller paddlare för Buccaneers utseende. Buccaneers sticker ut med sin stilrena, funktonella design. 450cm lång är Buccaneer en dagsturskajak med hög prestanda och uppenbara touring egenskaper likt längre havskajaker. Buccaneer har det lilla extra och är något utöver det vanliga när det kommer till dagturare.
Många paddlare söker efter en kajak som uppyller förväntningar kring prestanda men som samtidigt får höga betyg inom manövrering och komfort. 

Skrovet är specifikt designat för stabilitet, lättmanövrering samt kursstabilitet. Den fungerar utmärkt i alla vatten, insjö som skärgård. 

Buccaneer är utrustad med jsuterbara fotpedaler då roder är standard. Sittbrunnen är rymlig för smidig i- och urstigning med inbyggda vadderade lårstöd för bästa komfort och god kontakt med kajaken. Funktionell sits och ryggstöd för en ergonomist paddlingsposition. Givetvis vattentäta luckor i fören och aktern.

Tillverkad i styv, stryktålig, (100% återvinningsbar) 1-lagers polyeten gör Buccaneer underhållsfri och bekymmerslös med mycket lång livslängd.