Gobi 180 Family

Gobi 180 Family

15,995.00

Mått: invändigt: 240 cm x 180 cm x 130 cm
         Stängd: 120 cm x 180 cm x 30 cm
Vikt: 85 kg med 1 stegar i tältet: 81 kg
Tält: 260G rip-stop tyg belagt med polyuretan
Regntält: 200D Oxford polyester
Madrass: 6 cm, skum, täckt grönt
Stege: aluminiumprofilstege
Färg: Safari Brown

Lägg till i kassen

Taktältet har en utdragbar del som täcker stegen. Detta har fördelen, särskilt under regniga dagar som ingången är täckt och torr. Dessutom finns det möjlighet att montera en större markis. Dessa funktioner levereras med en försumbar viktavgift. Vi har använt detta extra tältutrymme för att hänga våta regnrockar.

Den patenterade golvmonteringen är tillverkad av dubbla belagda aluminiumprofiler. Detta ger extra stabilitet och luftkudden och Styrofoam-skiktet förbättrar isoleringen från botten. Denna konstruktion är betydligt mindre tung än trä eller andra konstruktioner. Dessutom är tältet nu bekvämare med teleskopstegen.


Ingången och de stora fönstren är alla utrustade med myggnät som kan öppnas av kvalitet Zippers Ykk. När tältet är stängd är det alltid passiv ventilation.

Aluminiumprofilen på den patenterade botten möjliggör sömlösa förlängningar till markiser eller soltält - runt tältet.

Presenningen dras på ena sidan in i den nedre fåran och ansluts på andra sidor med dragkedjor. Detta gör att vinden inte har en chans att nå under tarpen.

Taktältet levereras komplett med ett monteringssats. Du kan bestämma om du vill använda tälttaket bakåt eller åt sidan på din bil. De motsvarande hålen är förborrade.

Alla beslag eller profiler är gjorda av rostfritt stål eller aluminium.